mandag den 8. januar 2018

Lidt om at være udfordret...

To seksårige kan lige pt. godtnok få mit pis i kog. Jep. Sådan for alvor. De er pt (og gerne på skift faktisk) udstyret med verdens største nej hat - her et par eksempler fra weekenden:

Tiller om lidt skal du i bad - NEJ
Tuller du skal pakke dit penalhus - NEJ, det kan du gøre (WTF; det tror jeg næppe det sker...)
Tiller du skal tage dit tøj af nu (for at komme i bad) - NEJ, jeg gider ikke at komme i bad (Nååå, ja, det havde du ligesom allerede sagt for lidt tid siden...)

Tiller, vil du være sød og holde dine fødder stille (og ikke dunke dem ind i bordbenet, så alting ryster mens vi spiser...) - NEJ.
Tuller, du skal finde den lille stemme frem når du taler med os - NEJ! og der blev råbt videre...
Tiller, dig og veninden S. skal til at rydde op nu, før S. bliver hentet - NEJ (men S. sagde ja, så det er åbenbart kun mine unger der har nejhatten på)

Således opløftet kan jeg nu holde mandag - og glædes over, at de forhåbentlig glemmer nej-hatten over i SFO'en når jeg henter dem idag... men først skal jeg igennem mandag - En dag der er fyldt med vejledning af studerende fra først 10-12 og så fra 13-15 ohh joy! Og for at det ik er løwn, så har jeg også vejledning på onsdag fra 10-12; det kræver en del kaf' kan jeg næsten regne ud...

Glædelig mandag derude - over and out herfra - og kryds gerne fingre for at nej-hatten er forduftet her senere idag :)

2 kommentarer:

 1. Åh mand, det må være dobbelt hårdt med to nej-hatte. Husker godt de perioder, hvor (især) min yngste var værst. Pyha. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nejhatten forsøgte også at snige sig ind på trunterne her til morgen, man skal dæleme være på forkant for at afværge den sætter sig ubehjælpelig fast... men heldigvis lykkedes det :) kh. S.

   ps., man kan også altid messe fase-fase-fase :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...