fredag den 5. januar 2018

Lidt om første uge på jobsi

Så er vi ligesom igang igen. Og så er det fredag igen. Fredag efter en ganske kort uge. Fredag betyder 
@ fredags-pizza (vi spiser pizza h v e r  fredag, derfor navnet - altid. 52 uger om året). 
@ Og naturligvis fredagsslik og Disney - sån er det nok at være børnefamilie. For det meste sidder vi alle fem foran flimmerkassen og ser Disney sammen. 

Den første uge på job har budt på masser af arbejde men på den der “der er tid til det måde”. På en måde hvor der ikke har været travlt. Der har lige været tilpas at lave ikke for meget ikke for lidt :) jeg har virkelig haft godt af ferien. Selvom vi i ferien har tømt beboelsesvognen (mest mig) - og bygget køkkenet op (mest manden) så vi faktisk næsten har arbejdet med huset/vognen hver dag (undtagen juledagene) så føler jeg en kæmpe ro inden i mig. Den kom da vognen lettede fra matriklen g blev placeret på den kæmpe sættevogn der holdt på vejen. 

Jeg er mere end klar til at tage fat på alle de gode arbejdsopgaver der venter. På min måde. På der skal være tid måden. Så hvis næste uge også er så skøn som denne her så kan januar faktisk bare komme an. Jeg er klar :) 


2 kommentarer:

  1. Laver du selv pizzadej? Og er det ikke svært at variere fyld? Kh Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Langt de fleste fredage laver jeg pizzadejen selv... så laver jeg samtidig små pizzaer til madpakken. Og fylder. Tjoe. Poderne er ret konservative hvad fyld angår. Så det er altid parmaskinke og ost. Ik så meget variation der ;) nyd søndagen! Kh S

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...