tirsdag den 7. november 2017

Lidt om november i solskin...

Åhhh november mener det godt med os de her dage. Solskin, blå himmel og flotte farver og dufte. Så bliver det ikke bedre!

Jeg elsker efteråret og vinteren når den ser ud som den gør lige pt. Også selvom det var koldt på cyklen i morges. Podernes hænder (godtnok i handsker) var frosset fast til grebene, mente de undervejs. Når vi cykler i morgen må det blive med endnu mere tøj på - de skulle nødig miste lysten til at cykle om vinteren. Luften i håret efter en lang dag på arbejde/i SFO er guld værd, synes jeg.

Jeg trænger i den grad til solskin i mit liv på flere plan. Helt bogstaveligt talt - gør solskin godt i sjælen, helt derinde hvor det ellers nemt bliver trist og ked, når der er for mange løse ender, og bekymringer om det ene og det andet - og bekymringer er der pt nok af.... Skolen fx. Det er the never ending story, som jeg inden længe fortsættter føljetonen med. Byggepladsen i huset er den anden bekymring (omend manden her er den der trækker det største læs...), arbejdet den tredje - for fyringsrunden har været hård ved alle - og vi er ved at finde os igen. Lysten til at bruge de lyse timer på arbejdet kan lige nu ligge på et meget lille sted...

Når der er mange sager som de tre bekymringer jeg lige beskrev så er solskin noget af det bedste jeg ved - det får ting til at se lidt lysere ud. Et kig ud af vinduet, en gåtur i frokosten eller som intermezzo mellem arbejdsopgaver i solskin gør nemlig rigtig godt!! I solskin er det nemlig lidt svært at give plads til det dårlige humør der ellers nemt får etableret sig i sindet på grå regnvejrsdage... Så mere sol i november, tak :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...