fredag den 31. oktober 2014

Hvad skal jeg i november?

Her i slutningen af oktober, vil jeg lige ganske kort lave en liste over ting, jeg skal nå i november:

# fortsat arbejde på projekt oplad dig selv.
# holde fast i gode vaner - gå tidlig i seng - gå en tur i rask tempo en gang om dagen, når jeg arbejder hjemme - sætte uret når jeg arbejder for at minimere overspringshandlinger - drikke te.
# smile mere - arbejde på at den dér bekymringsfold, som en gang imellem sniger sig ind i mit ansigt, der gør man ligner en sur citron forsvinder lidt mere af sig selv. For der er altså ik noget at bekymre sig om lige for tiden!
# rykke helt vildt på afhandlingen - og skrive artikel #3 så godt som færdig
# strikke min trøje færdig og starte på en ny.
# hygge med familien i weekenderne, for jeg trænger!

Det er ikke fuldstændig uoverkommeligt, men stadig er der også nogle udfordringer, som vil kræve mere fokus end andet.

Min oktoberudfordring, som jeg blev inspireret ovre hos Konen - holdt sådan nogenlunde, i alt blev det til 15 indlæg (16 med dette); og det er ganske ok. Jeg må erkende at jeg ikke er weekendblogger, men trives bedst med en hverdagsblog med hverdagsindlæg, forstået på den måde - at mine blogindlæg ikke skrives i weekenden, hvor jeg min tilstedeværelse er krævet af børn og mand, og det har jeg det ret fint med. Men som også så mange andre i blogland for tiden tænker jeg en del over bloggens fremtid - og indhold. Jeg nedlægger ikke bloggen, for det er ikke ord jeg mangler, men jeg har især mine betænkeligheder omkring mine børn, og har i den forbindelse besluttet mig for at jeg i fremtiden ikke poster billeder af dem mere - så bloggen bliver uden børne-billeder-blog. Hvilket tema den i fremtiden vil handle om tænker jeg til stadighed over... Om mor-bloggen fortsætter eller om jeg skal finde en ny vinkel, må jeg lure lidt på i november, for det kan efter 2½ års bloggeri måske godt være der skal lidt fornyelse til - indtil videre lader jeg de ord der kommer til mig definere bloggen, alt imens jeg tænker videre.

Vi skrives ved på den anden side af weekenden :) god weekend!

1 kommentar:

  1. Jeg ville ELSKE hvis der ind imellem kom nogle fagnørde-indlæg. Måske om hvad din ph.d er om (i overordnede træk som selv os almindelige dødelige kan forstå ;) ) Det er selvfølgelig ganske forståeligt hvis du får nok af at skrive om fag når du er på arbejde - men jeg synes virkelig det er spændende at høre om de fag andre brænder for (og jeg går ud fra du brænder for dit fag, når du har holdt ud helt til en ph.d)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...