mandag den 29. juli 2013

En maaajet langsom start...

på denne mandag, for mit vedkommende:

Arbejdsmæssigt, alt for langsomt (sys ikke rigtig mandagen er startet endnu...)! Træningsmæssigt perfekt (har løbet godt 7 km inden det blev alt for varmt...), kaffemæssigt super (har lige lavet en kop cappuccino).

Jeg ved ikke helt hvorfor, men dagen vil bare ikke starte. Overspringshandlingerne står i kø: Dagen startede med en frisk lille løbetur (overspringshandling, kunne ha løbet i aften), jeg har lige tømt telefonen for billeder (overspringshandling, men telefonen var fyldt, så den ikke kunne opdatere mine app's mere), skal støvsuge (overspringshandling), har overvejet aftensmad (overspringshandling fordi vi har en madplan der siger lassagne - men har mere lyst til æggekage), blogger (overspringshandling - på trods af bloggen jo også skal vedligeholdes), drikker kaffe og så videre... men jeg stopper her ;) Jeg tror det primært skyldes en ting:

Jeg blev færdig med at gennemskrive en artikel nr. #2 til afhandlingen i torsdags, og sådanne 'milepæle' kræver tit en lang række overspringshandlinger før jeg kan komme igang med det næste kapitel: Den kvalitative metode til metodeafsnittet #afhandlingenskriverikkesigselv!!! En anden ting der nok også bidrager til min u-arbejds-lyst er at jeg i fredags var på (det gamle) kontor for at rydde op og smide ud (holy moly, der samles meget rod i løbet af kort tid... så jeg fik smidt godt og grundigt ud, sorteret, samlet, smidt mere ud, sat på plads und so weiter) i bagende hede... Mit gamle kontor er nemlig syd-øst vendt og har sol 'på' nærmest hele arbejdsdagen. Jeg fik sagt farvel og forhåbentlig gensyn til nogle af mine kollegaer, og efterlod et ryddet skrivebord :) Et nyt kapitel starter nemlig her om nogle dage: Kapitlet 'Fast arbejde pr. 1/8'!! Jeg glæder mig til at komme igang igen med 1) forberedelse - en hel stak lektionsplaner skal laves og 2) læse op på diverse fx habitatdirektivet, fugledirektivet, og noget geologi og plante halløj og nåårgh ja, lidt landskabsforvaltning.... Den første uge går nok med at lave de der undervisningsplaner, møder og 'komme igang' igen. Jeg glæder mig!

Weekenden har jo budt på varme, mere varme og endnu mere varme: Jeg må tilstå 30 grader er lige i overkanten for mig... Jeg foretrækker 25 grader.... , og et rigtig skønt besøg hos min bedsteveninde M i hendes hus ved sundet, hun har sådan ca 250 m til skøn strand med badebro, så eftermiddagen blev tilbragt ved og i vandet. Så er det til at holde ud! Pigerne faldt for M med storm [og det er ikke fordi de ikke har set hende før, men denne gang var bare anderledes...], der blev kysset og krammet, og hun måtte erkende, at hun altså havde en hånd for lidt, for ALLE tre ville holde hende i hånden, alle tre ville sidde ved siden af hende, oven på hende og bare være sammen med hende. Så er det skønt, at søde M er glad for børn, og i den grad nød pigernes kærlighed :)

Vi blev samtidig også bekræftet i, at vores 'flyt til hus'tanker ikke er helt galt afmarcherede... Vi skal finde et sted hvor vi får vand i nabolaget - for vand holder! For os ihvertfald! For mig, fordi ved vandet er det eneste sted jeg kan holde ud til at være uden at blive en hidsiprop når det er så varmt som det er lige pt. For pigerne, fordi de elsker at svømme, og lege i sand. For manden fordi han kan komme ud i kajak :) jeg skriver meget mere om 'flyt til hus tanker' i efteråret, for jeg er sikker på, det kræver et par indlæg eller mere. Men indtil da må det ligge som en lille cliff-hanger.

Og jeg stopper her - for dette indlæg er da rodet fra en ende til anden, så søndagens aktiviteter bliver lige i et andet indlæg, ing?!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...