lørdag den 8. december 2012

Ladies Night out

... Eller julefrokost med arbejde igår aftes!

Og jeg havde en fed, fed aften det var så hyggeligt at være til fest med en masse gode kollegaer og spise lækker mad, danse aftenen lang og køre hjem da trætheden overmandede mig. Så skøn en aften. Der blev snakket mega meget, både privat, fagligt, fremtid, fortid, drukket bålkaffe, snakket, grinet - aftenen var lige som den skulle være - og næste år, skal jeg igen være med til revyen, det holder simpelthen ikke at sidde og se på, mens alle de andre sjove revy rødder morer sig på scenen...,

Det er første gang jeg sådan rigtig skulle ud i mega lang tid, så der blev hevet gas med glimmerstrømpebukser, nederdel og lækker blondetop fra Rosemunde - jeg må sige, jeg sys altså jeg var sluppet ret godt fra det der med tøjet igår aftes omend store musen mente meget skeptisk - hvorfor har du maling på øjnene??? Maling?!? Du har meget at lære endnu min lille pige tænkte jeg thøhø... det er så hermed afsløret at jeg meget sjældent 'maler' mig over øjnene ;) men derimod er det blevet ret vigtigt for mig ikke at se ud som jeg af og til føler mig: en meget træt mor til tre små piger - Det kan godt være jeg er træt men ordentlig skal jeg se ud...bum... Så jeg følte mig smuk og lækker i går aftes!

Men hold fast dagen idag har været drøj at komme igennem - og jeg havde ikke engang tømmermænd !!! Men Matilde valgte at holde fest (måske sin helt egen gensynsfest med mutti her, nu jeg havde været væk hele aftenen?!) men fest blev der holdt i to stive timer indtil kl tre i nat. f*** jeg er for gammel til at feste til sent om natten og rode rundt med mine børn... Nætterne er til for at sove, og ikke til at ligge og rode rundt med et barn der ligger ovenpå en, eller ved siden af en, vipper med foden, prikker til en, taber sin sut bag sengen og.så.videre. To timer !!!

Nu skal jeg så se Wetten dass, drikke Gögg, spise æbleskiver sammen med min dejlige mand...

Beklager det blev vidst rimelig rodet det her indlæg, men jeg ville bar lige af med min begejstring og glæde over den skøn skøn aften igår for det var Ladies Night out!

Nedenfor sidder jeg med natte-bøllen Matilde på skødet mens Ida sidder ved siden af mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...