tirsdag den 6. oktober 2015

Dejlige morgener, dejlige eftermiddage, dejlige aftener - om børn i balance

Jeg ved godt det er farligt at skrive at det går godt på matriklen - for nemesis lurer lige om hjørnet - og slår til - når man mindst venter det, og vupti har vi igen børn (og voksne) der er ramt af underskud. Jeg vover alligevel pelsen - for jeg synes det har handlet lige lovlig meget om børn der tager udviklingsspring og konflikter med alle og alt.

Så here it goes - nemesis bliv væk, du er en uønsket gæst in da house! Vi har haft den skønneste weekend, med absolut ingen planer - eller egentlig ville vi (mest manden) have kørt en tur i dejlige nye bil - men Storemusen protesterede højlydt, lørdag over middag, da vi præsenterede planerne. Og da jeg egentlig også selv trængte til bare at flade ud, endte vi med at fortsætte hvor vi slap inden frokost - at flade ud - så turen til Kullen blev erstattet med en tur på legepladsen og afslapning i solen (heller ikke værst) - og lørdagen gik med at lave mindst muligt på længst mulig tid. Det lykkedes vi egentlig ret godt med hvis jeg selv skal sige det.

Søndag fortsatte vi med at gøre ingenting, altså lige bortset fra at bage en kage til mandens arbejde (Meyers citronmåne) og handle og svømme. Og da manden ikke var nået hjem fra handle-missionen da det var svømmetid, tog jeg alle tre børn med i svømmeren, Storemusen med iPad og besked om at sætte sig ved kanten når vi andre hoppede i baljen, og tiller og tuller klar til at hoppe i og svømme :) Dejlig kombi, og det gik faktisk ret godt at tage afsted med alle tre. Så nu lurer Tiller og Tuller bare på at næste gang når far kommer (for) sent hjem på Storemusens svømmedag, så må de også komme med med iPad og i svømmehal og se Storemusen svømme.

Så således afslappede startede vi udi en ny uge - den sidste uge før en tiltrængt ferie som vi bruger på gæt hvad: gøre ingenting :) og bare lade op på bedste vis. Vi trænger alle. Mandagen bød på kæmpe uoverskueligt eu-projekt, og møde i anden projektsammenhæng - og hente (nogenlunde) afbalancerede trætte børn i hhv skole og børner - og en ret så hyggelig eftermiddag hjemme. Så send gerne flere af den slags dage og weekender for de gør godt og gør alle glade :)

Over and out herfra :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...