søndag den 3. maj 2015

Noget der skete i april

april har for nogen af os betydet en løbende nedtælling til at det er sidste dag i børneren. Storemusen that is. På mandag - eller i morgen. Der starter hun i før skole SFO. Og gæt liiiige om hun glæder sig??! 

Vi har holdt farvelfest for de store børn en fredag eftermiddag over i børneren. Vi har givet alle de skønne voksne på stuen en gave hver med et tegnet kort og en lille personlig hilsen og så havde alle de store en kage med i torsdags som børnene så kunne hygge sig med ved deres farvelfest kun for børn i børnehaven. De store fik tømt deres skuffer og jo flere store børn der var blevet hentet torsdag eftermiddag desto tommere blev gaderoben. De store har de sidste 14 dage fået liv til at bestemme hvad de har lyst til at lave sammen med de andre store og de har bare hygget sig. De har klatret i deres træ som kun store må klatre i nede i skoven. De har været i grusgraven og klatre op og ned af skrænterne. De har været sammen hele tiden og fået det aller bedste ud af de sidste dage i børnehaven. Nogle af de kommer vi bestemt til at se igen - andre venskaber løber ud i sandet og erstattes af nye. Sådan er der jo :) vores store pige har udviklet sig fra en stille og ret genert pige til en åben nysgerrig pige der virkelig er klar til at møde nye udfordringer. Vi har fået ros og så mange søde ord med på vejen af alle de søde pædagoger på stuen og i børner en at jeg gang på gang blir rørt op over begge ører over alle de søde ord. 

 I morgen. Når vi afl de to små som jo så rykker op i MELLEM gruppen er der en hel anden ro derovre. Det skal man lige vænne sig til. For 14 store der alt i alt er rykket videre til deres skoler fylder alligevel en del på den gode måde. Og i morgen starter storemusen i rød gruppe over på skolen hvor hun sammen med en stak nye børn skal lære en ny verden at kende. Vi er alle spædte :) og glæder os! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...