onsdag den 20. maj 2015

Boganbefaling: Dig før mig

Efter nogle dages abstinenser efter Ove (læs min anmeldelse her) - måtte jeg finde noget andet at læse. Jeg har startet en ny lydbog, men da jeg primært hører P1 når jeg kører på arbejde om morgenen (og til dels også om eftermiddagen) er jeg ikke rigtig kommet igang med den... Jeg skal nok få hørt den færdig, bare ikke lige nu.

Det jeg så i stedet har kastet min læse-kærlighed over er Jojo Moyes - Dig før mig.
Ja, bogen hedder Ein ganzes halbes Jahr på tysk :)

Det er en fantastisk velskrevet bog. Man vender sider, og læser uden at opdage at tiden går - således er jeg disse dage særlig træt, for jeg kommer simpelthen til at læse til kl. 23 - langt over min sengetid . ligesom jeg igår tilbragte tre timer på sofaen sammen med Will og Lou, hyggeligt - virkelig. Som søde AnnChristine skriver fra Valdemarsro, man har lyst til at sætte et "vil ikke forstyrres" skilt ved siden af sig, når man læser... Jeg tror ikke du er i tvivl... bogen har fanget mig. I den grad, primært fordi den er så velskrevet, men også fordi historien om den lammede Will og hans "passer" Lou er sød, kærlig og utrolig finurligt skrevet. Den handler om kærlighed, liv og død og de valg (og fravalg) vi træffer - og det etiske i liv/død diskussionen. Også denne bog får mig til at grine og græde, for den er så sandelig også sørgelig ligesom Ove-bogen var det. Jeg vil ikke fortælle mere - andet end - læs den, lige nu!!

Hvis du har lyst til at anbefale en god bog, læg endelig en kommentar herunder - jeg elsker læseinspiration :)

2 kommentarer:

  1. Den er så god, den bog. Og jeg elsker, at Jojo Moyes har gjort det helt legalt at læse chick-lit :-) Jeg kan også anbefale En Plus En af den samme forfatter, som jeg læste, da jeg var i Paris med den ældste - det er sådan en, der er god lige at nappe et kapitel (eller fem) af, når man har en ledig stund :-) Jeg er lige blevet færdig med en bog, der hedder The best of times af Penny Vincenzi - den kan også anbefales. Jeg ved desværre ikke, hvad den hedder på dansk, men den er rimelig tilgængelig på engelsk, synes jeg. Og så er der jo altid Stillidsen at kaste sig over, hvis man mangler et større værk at gå i gang med :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for tipsene :) Jeg må læse mere af Jojo Moyes, men skal lige synke denne her kan jeg mærke. Jeg blev lige fyldt helt op af historien (på den gode måde) og er ikke klar til at kaste mig over en ny bog lige her og nu :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...