tirsdag den 9. september 2014

Efterårets aktiviteter

Så har vi gang i anden uge af efterårets aktiviteter for børnene - gymnastik for storemusen sammen med E fra børneren og Tiller og Tuller fortsætter med at svømme (på skift forstås). Og mit eget svømning ikke at forglemme...

Storemusen har inden sommerferien da svømmesæsonen sluttede ønsket sig at gå til gymnastik. Hun havde ikke lyst til at fortsætte med svømning, som hun (når jeg ser hendes selvsikkerhed i gymnastiksalen) nok aldrig var rigtig glad for. Anywho - det [altså at hun svømmede sidste vinter-sæson] kan vi alligevel ikke gøre om nu - andet end ikke at forstætte med svømningen og starte til gymnastik i stedet. Så da gymnastiksæsonen åbnede for tilmeldinger sad jeg meget klar ved tasterne og fik hende tilmeldt på torsdagsholdet, hvor hun nu går sammen med en hel stak 4-6 årige piger og drenge OG sammen med veninden E fra børneren. Så her har E's forældre og vi lavet en 'skift til at hente i børner og kør til gymnastik'-ordning - så man kun sidder i omklædningsrummet over ved pigegymnastiksalen hver anden uge. Skønt.for.alle.ordning. For pigerne fordi de på skift kommer hjem til hinanden, og for forældrene for vi så kun skal hente to styk børn i børneren. Og lad mig lige slå det fast med syvtommersøm - Storemusen er glad - glæder sig om mandagen til at det snart er gymnastik-tid igen (hun går om torsdag) - glæder sig over hun er dygtig - glæder sig over i det hele taget at gå til gymnastik. Så jeg var lykkelig da hun i torsdags på vej hjem fra gymme fortalte mig 'jeg er glad, mor' en kommentar som betyder så uendelig meget. For glade børn giver som bekendt glade forældre.

Tiller og tuller er anderledes glad for svømningen - yndlingsbeskæftigelsen for dem er nemlig at hoppe i fra kanten, og bede om at komme i svømmehallen! Så her var det fuldstændig afgjort på forhånd at efterårets aktivitet skulle være svømning. Og her har begge piger været afsted nu. I sidste uge var det Tillers tur - for Tuller havde stadig et stort sår efter hendes møde med skovgyngen - og igår tog Tuller og jeg så revanche og tog til svømning. Det er stadigt hyggeligt, og utrolig dejligt at tage afsted alene med bare én twin til 'noget' og det 'noget' kan være hvad som helst* - det er så skønt at have ét barn at fokusere på - lytte til - og være sammen med. Så jeg nyder det lige så meget som pigerne tror jeg.

Også min egen efterårsaktivitet er igang igen. Svømning hos JonnyP. that is. Hver tirsdag aften trækker jeg i svømmetøjet, sammen med 15-20 andre mænd og kvinder og svømmer baner, alt imens JonnyP retter - kommenterer - og råber fra bassinkanten. Oldschool træner?! Jatak, det tror jeg nok. Men effektivt?! Jatak - mindst 1000m svøm tilbagelagt tirsdag aften :)

Så nu er efteråret også igang på aktivitetssiden. Og idag tror jeg også at vejret følger med - gråt, blæsende og vådt! Men who cares - jeg sidder tørt og godt, og kigger ud på vejret fra min nye plads på kontoret :) god tirsdag derude.

* jeg ved godt jeg af og til gentager mig selv - men jeg kan kun anbefale det - altså at skille sine twins og tage ud i verden alene - kun med en twin :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...