tirsdag den 21. januar 2014

Tumpe dumpe

Jeg bander sjældent og aldrig her på bloggen. Men en gang skal være første gang - for hæl'vøjd manner! Hvor dum kan man have lov til at være?!? Ja det er mig selv keg snakker om!! 

Jeg kom til at tage den FORKERTE stak eksamensopgaver med på jobsi idag. Så den korrekte stak med mine fine noter - gule lapper og kommentarer lå hjemme i idyllerisk forstadsby mens jeg sad et sted midt under Storebælt da jeg opdagede det. Jeg følte mig rimelig presset og det blev ikke bedre af at manden ikke vandet tændt sin telefon og jeg blev nødt til at sende bud efter søde nabo (som jeg skylder en god flaske vin eller lign) der driblede over til manden for at bede ham om at tænde sin telefon så han kunne snakke med sin fortvivlede kone, der i mellemtiden var landet på jobsi og kunne instruere verdens mest dejlige mand om hvor de små noter lå (dem jeg giver karakter efter) og tage billede af dem for at sende dem til mig. 

Fik jeg sagt jeg er heldig at jeg har så skøn en mand???! Og han tilfældigvis er gift med verdens største tumpe dumpe glemmi pemmi ja find selv på flere navne. 

Ps eksamen gik fint - og je fik nåde sved på panden og hår på brystet af oplevelsen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...