onsdag den 25. januar 2017

Den 13.4.2011 - det er jo to år siden, manner!!


En time gammel, mine to dejlige trutter, endnu uden navn - men Tiller til højre og Tuller til venstre
Det er ikke til at forstå. For to år siden, var Storemusen lige lidt ældre end Tiller og Tuller er nu - to måneder for at være præcis - det er vildt at tænke på. Og dér blev hun storesøster - det er jo ikke til at forstå overhovedet, og den tanke gør det bare endnu vildere at tænke tilbage på, hvad vi har ydet de sidste to år. 
Storemusen og Tuller
Storemusen og Tiller

Tiller til højre, Tuller til venstre.

Jeg blir godtnok stolt, af min lille (store) familie!
Så weekenden går med festivitas - vi skal fejre 1) Tiller og Tuller med to lys i kagen; to fødselsdagstog på bordet, skønne gaver - men også 2) min aller bedste bedstefar, der bliver 85 samme dag somTiller og Tuller fylder 2. En mindeværdig, festlig, og helt igennem fantastisk dag venter os. 

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med dem!
  Sikke nogle dejlige børn I har, det må have været et par vilde, sjove og ret fantastiske år med tvillinger og storesøster. Man lærer virkelig at jonglere med mange bolde i luften og tage tingene lidt som de kommer med sådan et par størrelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,tak Ann-Christine :) du har ret, det har været nogle ret vilde år (særligt det første) - hvor Karoline jo også havde behov for meget hjælp da hun jo 'kun' var lidt over to da trutterne kom. Det sidste år er også fløjet afsted, men ting blir nemmere og også lettere når man begynder at få krammere og kærlighed tilbage fra trutterne, plus de jo også blir mere selvhjulpne. Men - med planlægning når man langt :)

   Slet
 2. Stort tillykke med dem også (omend lidt forsinket). Hvor var de kære alle tre. Og ja, crazy, hvad I har udrettet de sidste par år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hilsenen - ja, de er (heldigvis) stadig ret kære :) tænker I har nok været igennem sådan ca. ret meget af det samme - med to på (næsten) tre og en på fem - aldersforskellen er jo næsten den samme som her i huset. Jeres trutter er bare lige et år ældre, og det lyder somom I er ved at komme ud på den anden side af det der arbejds-bitte-små-børns-tummelummen :) og gæt hvad - det glæder vi os virkelig også til :)
   God mandag til jer!! Kh. S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...