mandag den 23. april 2018

Lidt om at nå vejs ende...

Så skete det at vi endelig fin besøg af taksatoren Idag. Han komm med spidset blyant og en bette mappe under armen for at inspicere huset. Og stille alle mulige og umulige spørgsmål. Og noterede dette og hint. Og stillede flere spørgsmål og kiggede alle de rigtige steder. Der hvor han kunne se hvad vi havde lavet... 

Hvor er der gulvvarme 
Hvad er der i badeværelset 

Og sådan noget. 

Han listede op: Den dobbelte murede garage (med elektrisk portåbner) er det folk vil have. Kælderen ligeså. Huset er stort. Beliggenheden fantastisk. Grunden god. Så han kunne se en masse kvaliteter som vi også i sin tid faldt for. 

Nu må vi bare vente. Hvad en her og nu pris på huset mon blir. Vi håber den blir høj - for så kan vi få en del af lånet ind under realkreditten - men nu må vi se. Måske vil vi endda re-financiere hele balladen. Uanset hvad - skal vi jo alligevel ikke bruge en høj pris til noget for vi vil jo alligevel ikke sælge - nu skal vi nyde vores fine hus der er blevet tidssvarende som taksator sagde. Det eneste Vi kan bruge prisen til er som sagt for at se hvor meget af de milliarder vi skylder (sådan føles det ihvertfald) vi kan få ind under den lidt billigere realkredit (sammenlignet m banklånet...)

Så nu sidder vi her 15 mdr efter det hele startede i et flot fint og skønt hus. Og nyder det er blevet tidssvarende og meget mere vores :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...