lørdag den 8. oktober 2016

Lidt om det med træthed...

Det er som om hele matriklen er hjemsøgt af lidt metaltræthed for tiden. Børnene er trætte - de voksne er trætte - med andre ord. Det er virkelig dejligt at vi om fem hverdag rammer efterårsferien. 

Vi trænger hele bundtet. 

Jeg har været ramt af arbejde i en sådan grad at jeg har måttet sige til chefen ikke mere pres på nu. Heldigvis har vi haft en virksomhedspraktikant som har været dygtig og god og har taget to af mine arbejdsopgaver som jeg ellers ik ku ha nået i samme fine stil. For hun har gjort ting klar for mig så jeg bare ha skulle tage mig af de sidste smårettelser :) hvilken luksus. Når arbejdet fylder meget blir jeg træt. 

Samtidig arbejder jeg stadig på at finde balancen herhjemme mange aftener rammer jeg først sofaen kl 21 og det er alt for sent. Jeg har brugt meget lang tid på at finde den bedste måde / det bedste tidspunkt til at smøre madpakker. Det har jeg vidst fundet nu. Efter aftensmaden hvor jeg os får pigerne til at hjælpe. Tit er der også liiiige vasketøj der skal hænges op/tages ned og lægges på plads. Eller der skal ryddes op eller noget andet eller helt tredje skal ordnes/gøres eller nåwed. Det gør jeg ikke når at falde helt så meget til ro som jeg gjorde i den gamle lejlighed før jeg smutter i seng. 

Så derfor er der virkelig behov for jeg finder en god måde at lande de her syslerier på i hverdagen. Så jeg får mere sofatid og mere mig tid om aftenen. Man kunne spørge hvor manden er i det hele her?! Jamen han støvsuger. Rydder af bordet og ordner div andre praktikaliteter som Fx sætte lister op og sån. (Vigtig detalje sys jeg) 

En ting er madpakkerne. En Anden er at jeg nok er lidt af et rodehoved. Og ik så mega god til at rydde op efter mig selv. Så det er en ting. En anden er at børnene igen skal mere på banen med den oprydning og gåen til hånde. Det må være målstætningen i ugen op til efterårsferien :) glædelig lørdag aften derude. Nu vil jeg rydde lidt op. Strikke og slappe af! 

6 kommentarer:

 1. Lyder genkendeligt, Sandra. På med vanten - og nyd efterårsferien når den kommer lige om lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. I har jeg haft en langsommelig lørdag og indtil nu stille søndag. Det hjælper på trætheden - oprydningen arbejder jeg på nu. Så ugestarten blir forhåbentlig god :) ha en skøn søndag! Kh S.

   Slet
 2. Håber din weekend har været afslappende og du har fået både sovet og slappet af:) Jeg smører madpakker om morgenen, det virker bedst her. Når nu du ved du er lidt et rodehoved, kan du så måske ikke bare sige pyt så du kan sætte dig i sofaen:) Snart ferie jubiii

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du! Weekenden har været fin omend jeg godt kunne ha undværet lusekæmmeri :-/ jeg kan sagtens sige pyt - problemet er bare at manden ikke gider at se på alt mit rod hele tiden... og det kan jeg egentlig godt forstå ;) så langt hen ad vejen sir jeg pyt men der er grænser for hvor mange gange jeg kan bli ved med at gøre det... fem hverdage mere :)yay!!

   Slet
 3. Åh jeg kan huske, da jeg var alene med ungerne og alting var meget praktisk. Det bliver man ret udmattet over. Jeg prøvede at holde rengøringen på et minimum i hverdagen og ellers ja, lade dem smøre / hjælpe med madpakke, tømme opvasker og selv finde tøj til dagen efter. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tipsene - tager dem straks i brug. De hjælper allerede med madpakker - opvaskertøm og tøj frem til næste dag - den køber jeg, starter i morgen :) ha en god ugestart! Kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...