onsdag den 2. juli 2014

Lille nyhed med stor betydning

For resten af husstanden. Og mig selv for den sags skyld. Jeg lovede den anden dag at jeg ville breake en nyhed på bloggen. Og her kommer den så. 

Jeg har riget til min chef og opsagt min dejlige stilling i provinsen. For jeg har fået nyt arbejde. Midt i skoven - på en skole og jeg skal næsten det samme som i provinsen. Nemlig det jeg holder allermest af - undervise og vejlede en masse studerende. Og forske. Og det bedste af det hele er at hele den nye arbejdspakke kun ligger ca 25 min kørsel i bil fra den idylleriske forstad. Jeg er så glad - og lykkelig - men samtidig også trist for jeg havde jo allerede verdens bedste arbejde med de sødeste kollegaer. Men også med verdens længste transporttid. Så det nye blir at jeg nedsætter min transporttid med fire timer - som i F I R E timer om dagen!! Og det er ik så ringe endda. Så efter ferien har jeg fire ugers arbejde i provinsen tilbage. Og så skal jeg starte på mit nye arbejde. Hvor vildt er det lige?!? Vildt spørger man mig. Men også dejligt - mest dejligt faktisk. 

God onsdag derude - eller er det torsdag? Jeg ved det ik rigtig - for vi holder fri og der tæller ugedagene ikke rigtig :) 

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor dejligt for jer. Kæmpestort tillykke! Hvor bliver det fantastisk, at du så ikke behøver at transportere dig så lang tid hver dag. HDD har 'kun' 1-1,5 time hver vej, men det er dræbende nok, siger han. Så fire timer i alt ... wow!

  Så tænker jeg næsten, at I bliver boende? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er nemlig så dejligt. Jeg tænker ofte - jeg er lykkelig :) over vores nye arbejdssituation :). Vi blir et stykke tid i den idylleriske forstad men flytter så til to stop længere ud med stoget. Endestationen hvis du forstår en hentydning :)
   Fem timers samlet transport om dagen er dræbende - og nok også årsagen til stressens klamme hånd hos mig... Så en time samlet blir luksus.
   Kh.

   Slet
 2. Jeg fandt det - stort tillykke til dig! Det er da fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er nemlig så fantastisk og det er også ved at gå op for mig sådan for alvor hver gang jeg tager turen over broen fra forstaden :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...