mandag den 14. april 2014

Nu med to tre årige in da house

Yeps - tox3år - igår, ing. Igår fejrede vi bette tøsernes fødselsdag. I Tyskland - sammen med min bedstefar der jo fyldte 86 år igår. Hurra hurra og hurrrrrrraaaaa! 

Vi kørte ned til mine bedsteforældre i lørdags, for der havde de inviteret til diamantbryllup. Er I klar over h.v.o.r. Mange år det der???! 60 år manner - tænk at være gift i tres år. Det er længe! Nåmmen, vi var inviteret til fest og lækker mad. Pigerne klarede det hele rigtig fint og spiste stort set samme mad som os. Vi fik aspargessuppe til forret (pigerne spiste brødet til) vildt og perlehønebryst til hovedret (pigerne fik perlehønebryst og kartoffelkroketter med ketchup som man er svært glad for i Tyskland, kroketterne ik ketchup) og isskum (eller nowed - her fik tøserne så en vaffelis) til dessert . Lækre vine og skønt selskab var der også sørget for. Så drr manglede intet!

Det var en super hyggelig aften som sluttede kl halv ti for storemusen og kl otte for de to trutter. Søndag morgen (igår) var der så dømt først hygge i sengen, gaver i sengen og fælles (hotel) morgenmad. Og som storemusen fortalte os da vi var på vej til hotellet: det bedste ved at sove på hotel er morgenmaden. 

Morgenmad* på sengen tidligt søndag morgen, lidt senere synger vi sang og pakker gaver op. 

Søndagens festligheder på hotellet slutter som sagt med fælles morgenmad og skønne skønne gaver til pigerne: 

Så alle havde en fest uden lige og min bedstefar var ligesom sidste år pave stolt over at fejre sin fødselsdag sammen med sine to oldebørn! Og lur mig om vi ikke gør det samme igen næste år - altså fejrer fælles fødselsdag - så bare tox4 og en gang 87... Det kunne være hyggeligt. Søndag eftermiddag fortsatte vi med at fejre pigerne hos deres yndlings Opa :) så der har virkelig været gang i festlighederne in da house :) det er slet ikke til at forstå vi nu har to treårige her hjemme! Hvor vildt er det lige?! Ud over det er vildt er det altså også vildt dejligt, for treårige kan en masse og det er skønt, med skønt på! 


* vi havde taget jogurt med, for der er langt til kl 9 når man netop er blevet tre år og er sulten og vågner kl lidt over halv syv...

2 kommentarer:

  1. Hurra med de nu 3-årige tøser i huset. Oh 60 år bryllupsdag. Vildt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Frederikke, og ja - 60 år ER vildt :) og længe...

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...