søndag den 1. december 2013

De' sørme det sandt December

Velkommen du skønne søde december, jeg har glædet mig til pynteri, nisseri, hyggeri, knaseri, bageri, og juleri.

Vores kalenderlys-dekoration klarede vi jo i torsdags - efter torsdagen fra h***ede, hvor vi jo havde udfordringer ud over det rimelige. Der trængte vi til lidt ekstra på hyggekontoen. Så der blev den lige ordnet. Til rigtig stor glæde for storemusen, hun nyder det her pynte-hyggeri.

I weekenden har vi hygget, og pyntet - og så har nissen et smut forbi her til morgen. Til stor glæde for tøserne. Igår hentede vi julekassen ned, og frem kom stjerner, julesager, og stads og knas. Vi nåede lidt pynteri inden vi tog ud at svømme* men lidt mere kan vi sagtens pynte in da house. Uden for står en lille nisse med sit lys og kigger ind til os, masser af stjerner i vinduerne, juledug på bordet und.so.weiter. Herligt. Også i børneren er der julestads og sager - total Gertrud Sand Style. Der er julekugler, pynt, guirlander, hjerter, stjerner, dukkenisse hus, over alt - over a.l.t. Sidste år sys jeg det var liiiige lidt i overkanten, i år kunne jeg ikke vente, og glædede mig at søde R endelig startede sit juleri. For det er R's kasser, julekasserne altså. Ingen må røre dem, ej heller pille pynten ned - for det blir ikke gjort ordenligt...siger han. 

I går aftes stillede Storemusen en lille skål ris a la mande på terrassen, som nissen spiste - og lagde en lille seddel hvorpå der stod 'tak for mad kærlig hilsen Nissen'. Han havde spredt lidt mandariner over gulvet, pakket nogle gaver ind, så må vi se om han også finder på lidt drillerier i løbet af december. Resten af weekenden har vi slappet af, været ude i vejret, og ordnet diverse. Ikke videre spændende - men en masse need-to-do ting på listen. For en sikkerheds skyld stillede vi uret til kl. 17.30 - så Storemusen ikke behøves at bekymre sig om vi nu også husker at se Jul på Slottet. En time senere puttede vi to små trætte trutter, der for alvor er ved at lægge middagsluren på hylden. Det skriver jeg om en anden dag. Nu vil jeg bruge resten af aftenen på at tulle rundt - slappe af, og lade op til to hjemmearbejdsdage, nogle dage i provinsen, undervisningsforberedelse og noget andet hemmeligt virkelig spændende. 

* status på svømmeri: Helt vildt fantastisk 'jeg ønsker mig svømmefødder' 'jeg ønsker mig en badedragt' 'det er dejligt at svømme' hun er virkelig blevet god til det - har kastet 'jeg kan ikke' hatten i vandet, og er glad, smiler og hygger sig i vandet med de bedste, sjoveste og morsomste svømmelærere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...