tirsdag den 23. oktober 2012

Ens eller forskelligt tøj og så det med "tvilllingerne"

Ida og Matilde er jo som bekendt enæggede tvillinger, og det er ikke nogen hemmelighed her, de får altid forskelligt tøj på og har altid gjort det. Det er der flere grunde til:
De ligner hinanden rigtig meget - og jeg synes ikke det er sjovt at andre og/eller storesøster ikke kan kende ordentligt forskel. Så kan man altid huske - hende m striberne er så Ida idag.
Samtidig synes jeg det er underligt at se dobbelt i ordets bogstaveligste forstand. Tænk at være tvilling og altid se sit eget spejlbillede. Det må da virkeligt være mærkeligt og bidrage til absolut forvirring - hvem er jeg og hvem er min søster.
Men jeg kan godt lide at begge har (forskellig model) cowboy bukser eller nederdel på. Eller begge har stribet bluse på (ikke ens model) men så er bukserne forskellige. Men det blir mindre og mindre jeg tænker over hvad de får på. Det er simpelthen for bøvlet at rode tøjet i skabet igennem i jagten på noget lidt ens men alligevel forskelligt.

Punkt to i overskriften: tvillingerne!

Vi har ALTID som i altid!!! Virkelig altid - !!!!!
gjort meget ud af at omtale Ida og Matilde ved deres navne, og ikke tvillingerne. Hvis folk - især vores nære familie har sagt tvillingerne har vi sagt ret bestemt de hedder altså Ida og Matilde. Eller nååååhrgh det er IDA OG MATILDE du snakker om.... Jeg blir simpelthen arrig snerpet hvis der er nogen der siger og omtaler dem som tvillinger, ja det er det de er, men de er frem for alt Ida og Matilde, pigerne eller trunterne, tiller og tuller eller noget helt fjerde. Jeg var faktisk ved at komme galt afsted da jeg irettesatte min mor. Men at omtale Ida og Matilde som tvillingerne fremkalder en Allergisk reaktion hvor jeg ikke altid er herre over hvad der efterfølgende kommer ud af min mund ;)

Nedenfor et billede af trunterne Ida aka den glade støvsuger og Matilde med hat :)

2 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde. Og jeg har det akkurat lige som dig på det punkt. Jeg har altid været virkelig emsig. Vi har ganske få billeder, hvor de har ens tøj på. Primært fra da de var små og havde skidt på alt det rene, så der kun var ens hvide eller et par farvede tilbage i bunken. Nu hvor de er større og Rosa har pandehår og Claras hår er redt til siden kan jeg godt finde på at give dem ens bukser på og forskellige bluser. Mest fordi jeg efterhånden forventer at de nærmeste i deres liv godt kan kende forskel. De har også ens model flyverdragt, men i forskellige farve. Efterhånden tænker jeg ikke så meget over det. De deler ikke tøj, og de har selv en rigtig god fornemmelse af, hvis er hvis :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, emsig er et rigtig fint ord for hvad jeg er, både mht. tøj og ordet 'tvillinger'.
   En del af 'tøj' delen skyldes måske også, at de to prutter har meget af Karolines aflagte tøj på, samtidig med at jeg har købt noget mere (brugt) til. Så muligheden for ens er der nærmest ikke. Jeg har stadig 'fælles tøj stakke system' i skabet, men der er klart noget tøj der er mere Idas end Matildes (og omvendt), og mht. til sut har de fuldstændig styr på hvis der er hvis, det samme med huerne, og sko. Det er lidt vildt alligevel sys jeg - så mon ikke det også kommer med resten af tøjet.
   Håber også at den dag, hvor vores nærmeste kan se forskel kommer (snart) - forskellig frisure får de når der er noget at klippe i ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...