lørdag den 13. oktober 2012

Det lykkedes faktisk

At indtage vores aftensmad idag i god ro og orden!

Om det var maden der gjorde det, eller tre sultne børn, eller at de faktisk blir større de her børn ved jeg ikke men vi spiste sammen idag :) 

Det sker ikke så tit, men idag var første gang i meget lang tid hvor vi alle fem sad ned under hele måltidet og der var på intet tidspunkt:
En eller fler voksne der styrtede rundt efter karklud for at tørre et (eller gerne flere) glas væltet mælk eller vand op fra gulv, stole eller (helst) en stor del af bordet...
Eller samler div. Mad op fra gulvet eller...
storesøster der siger: jeg skal tisse, eller jeg skal lave loart (vi har uden held forsøgt at lære hende at sige stort i stedet men i den gl børnehave sagde "man" loart, og det hænger meget fast...)

Så idag var det ligefrem hyggeligt at spise aftensmad, og undertegnede her følte ikke at maden blev inhaleret, eller spist kold for den sags skyld eller ALT for varmt... Flere af sådanne aftener, tak :) det gør så godt og gir masser af overskud...

2 kommentarer:

  1. Hvor er det skønt. Jeg krydser fingre for flere af den slags måltider (jeg er dog meget glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der har et barn, der føler trang til at skulle træde af på naturens vegne, når måltider er serveret).

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var rigtig dejligt - og igår, havde vi endnu en aftensmad uden alt for meget kaos. Det giver bare en anden ro - både hos børn og voksne, og der ryger faktisk en del mere mad ned, og det er jo en rigtig god sidegevinst.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...