mandag den 22. februar 2016

Sygdom version 2

Så ramte anden omgang af denne vinters sygdomshalløj med sløjhed, snot, hoste, feber og generel utilpashed matriklen. Storemusen napper lige endnu en omgang influenza ØV!! Hun har været sløj siden i fredags - hvor hun ikke rigtig kunne noget, hun havde ondt i hovedet (og de onde forældre slog det hen med - drik mere - du har måske ikke drukket nok idag...) da hun så havde feber om aftenen, og også havde ondt i maven ringede en "influenza klokke" og resten af weekenden blev ligesom for tre uger siden tilbragt på sofaen...med lidt ramasjang, og ellers bare afslapning.

Hun har sovet dårligt (læs - det har jeg så også, for hun har rodet rundt om natten for med feber sover man som bekendt elendig) - igår hørte hun to lydbøger (hurra for netbiblioteket og lydbøger), og i dag har jeg vundet hjemmedagen med hende, mens manden tager dagen i morgen hvor jeg har undervisning og en dag fyldt med møder. Idag har jeg så hjemmevagten. Vi startede med en stille og rolig morgen med tid til leg og lækker morgenmad (det må have nogle fordele at have sygt barn hjemme) og aftalen med Tiller og Tuller er også at vi henter dem tidligt, så der er mulighed for at lege i eftermiddag. Jeg har meldt afbud til møder og forsøger at arbejde (blogge)  her fra sofaen mens der køres te ned i den ømme hals og der pudses næse i stride strømme!

Jeg håber godtnok at denne omgang influenza er vinteres sidste - for jeg synes sygdommen her i februar har fyldt lige lovlig meget - og vækker minder fra vores januar fra helvede for 3 år siden - hvor vi havde skoldkopper tre gange... Så vi trænger til forår - nu. Men om en uge er februar omme, og så starter marts - og jeg regner stærkt med at foråret entrerer med varmere dage, så vi snart kan slippe for flyverdragter og sjask.

Nu vil jeg drikke te, og forberede et telefonmøde jeg har om få minutter. Over and out herfra!

Ps. vi har haft nogle dejlige fridage. Skriver om dem i et andet indlæg :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...