mandag den 8. februar 2016

Den store skole-forældre-test

... bestod vi denne weekend - for i lørdags holdt vi Storemusens 7 års fødselsdag for alle pigerne i klassen. Og det gik over al forventning. Ingen kom sådan alvorligt op at skændes - ikke noget der ihvertfald ikke kunne løses i opløbet. De problemer der opstod handlede primært om hvem der havde ret til det legetøj de andre havde, at man ikke lige kunne snuppe noget legetøj som andre var igang med at lege med og sådan nogle ting (det troede jeg så egentlig hørte børnehave-alderen til - men jeg blev klogere ;) så nej, det hører også skolealderen til - åbenbart).

Fødselsdagen forløb ca sådan her.
Pigerne kom dryssende og kastede sig over legetøj.
Pigerne sad i rundkreds og Storemusen pakkede gaverne op i rækkefølgen "den som flasken peger på"
Pigerne spiste boller, drak saft og spiste kagekone
Pigerne klædte sig ud og blev sminket
Pigerne slog katten af verdens-mest-genstridige-tønde E V E R på et tidspunkt måtte manden hjælpe til... på et andet tidspunkt tænkte vi- slå piger slå, for lige om lidt kommer jeres forældre og vi banker stadig løs på tønden...Da tønden endelig efter ca en halv time røg var alle (særligt forældrene) lettede ;)
Pigerne legede videre...

Forældrene tænkte - shit manner godt klokken snart er 16 for vi kunne godt mærke trætheden kom snigende ;)

Og så - kl. 16 kom alle pigernes forældre til forældre kaffe og te. Vi sad rundt om det store stuebord og hyggede, og snakkede, om løst og fast - det er nogle gode forældre vi har i pigegruppen, (drengegruppens forældre kender vi endnu ikke helt så godt  - snakkede vi os' om til kaffen om bordet i lørdags). 

Kl. 16.45 var det hele forbi. Vi nød stilheden, ryddede op, støvsugede og lod aftensmaden være rugbrød - for ærlig talt, vi var alle mætte af dejlig kagekone, boller og gode oplevelser :) 

Så testen - hold en børnefødselsdag for barn i skolealder - er hermed bestået vil jeg sige. Og sikke en dejlig følelse det er :) for det var en god eftermiddag for alle, mest nok for Storemusen - og det er jo også det vigtigste!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...