torsdag den 19. september 2013

To en halv år med tvillinger - status

Tiller og tuller er nu næsten 2,5 år. Og det er fedt. Det er en dejlig alder, de snakker som to små papegøjer, gentager alt hvad vi siger, og svarer ja til når vi spørger om de er en lille papegøje :) de to trutter tager selv tøj af og også dele af tøjet på. Forstår hvad man beder dem om, elsker at hjælpe med fx at dække bord osv. De trives i vuggeren og leger dagen lang, og bider ikke længere (heldigvis kun hinanden...) Så ja, det er blevet nemmere - jeg troede ikke på det da jeg stod midt i barslen (se indlægget her fx) men ja, for katten nu er det faktisk vidunderlig at have tvillinger og jeg er taknemmelig for at ha fået liv til at få dem :)

To forskellige billeder - to forskellige piger - og alligevel så ens ;)

Men det er ikke kun lyserød sky det hele... de to har dog også et enkelt eller to vredesudbrud af og til [læs: ihvertfald hver anden dag] hvor det nyeste er at klamre sig om fødderne på mig og lægge sig ned i håb om at blive samlet op (nogen gange får jeg indtrykket af målet er at fælde mig...) for at få sin vilje - om urimeligheder som fx når kampen drejer sig om sut eller ej, eller hvorvidt man skal have sin trøje på eller ej.... En anden ting man også kan blive en anelse (?) sur over er den forkerte müsli skål, for vi ved jo alle at øjet spiser med, og når man så skal spise af den forkerte skål som nogen gange er uden  Barbapapa og andre gange med Barbapapa for at gøre forvirringem hel - ... (Nogen gange ligger der noget andet bag det her hyleri - så er det ok at få sin sut ell lade være m at få trøjen på når man egentlig mast af alt trænger til kys og kram men ikke helt kan finde ud af at sige det :) må jeg hellere tilføje - så de mangler stadig ord, men det er absolut blevet nemmere :)

Der er en god balance mellem glæde og vredesudbrud, men der er helt klart mest af de gode dage. Der gør at jeg virkelig glæder mig til at hente de tre trutter i børneren, glæder mig til weekenderne, for det er hyggeligt at bruge tid sammen og tage på tur hele banden! 

Så status er efter 2,5 år med tvillinger - der ER lys for enden af tunnellen og vi ser det oftere og oftere :o) 
Verdens dejligste piger - så ens og så alligevel så forskellige :)

2 kommentarer:

 1. Det lyder som nogle søde unger, du har, altså. Også selv om jeg kunne forestille mig, at dobbelt-op på selvstændighedsalder kunne trække tænder ud engang imellem.

  Og det er sjovt, at de 'kun' er 2,5 år. Ved ikke lige hvorfor jeg bare så'n er gået ud fra, at de da er meeeeeget ældre end Varanen. Men det må være fordi, det ikke rigtig er gået op for mig før nu, at Varanen bliver 2 om to dage ...

  Satser på, at han om et halvt år, også kan tage tøj af og på. Bare lidt mere, end han gør nu, hvor han primært lægger sig ned, stikker en fod frem og griner "BÅWSER, MOR!", og så kan jeg få lov at gøre alt arbejdet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - de er også meget søde (pånær når de som i morges mener at vejen frem er at hive i hinandens (sparsommelige) hår...)...

   Der er sket rigtig meget det sidste halve år, og jeg er sikker på at din dejlige Varan, også selv tager båwser på når han er så gammel som de to trutter er nu (de er født i april 2011).

   Og tillykke med Varanen (om to dage), to år - det er en dejlig alder :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...