onsdag den 14. december 2016

Lidt om at komme igennem travlhed...

Her sidder jeg med den gladeste klump i maven som giver kriller og mest af alt en følelse af lettethed som gennemstrømmer  kroppen. 

Jeg kom igennem den vildeste undervisningsuge med tre tunge forelæsninger med tunge teoretiske modeller og mange mange siders artikler til de studerende. Jeg har virkelig frygtet ugen på en måde som egentlig viste sig at være fuldstændig fjollet. Det gik jo. #takforallebekymringernefjolledetanker Godtnok holdt jeg ikke tidsplanen idag. For mange slides og for meget at sige. Et problem som jeg ikke rigtig er stødt på tidligere. Der er lidt at arbejde med på den front. Også det med sammenhængen og overgangene kan nok også arbejdes mere enkelte steder. Men overordnet gik det super. Især idag. 

Jeg er så lettet. 

Så nu kan jeg endelig fokusere på andet end undervisning. Fx julegaver. At hente tidligt. At stoppe tunnelsyn. At mærke efter i kroppen og glædes over at det gik. Og så håber jeg på at den glæde i kroppen lagres et sted så kroppen husker det så godt at mine panik tanker ikke får lov til at tage over! For det har de desværre lykkes med ret godt den her gang... Nå men hvorom alting er - dejlig onsdag eftermiddag derude! 

8 kommentarer:

 1. Hvor dejligt din undervisning gik godt og jeg håber du kan lagre de glade/lettede følelser og bruge dem igen igen:o) du er sej:) og hvor er de søde de der juleting. Ha' en dejlig torsdag:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - jeg håber virkelig også kroppen lagrer og husker. Dem er dog ret fatsvag til tider. Men jeg satser og tror på at den her uge blir husket som noget godt :)

   Slet
 2. Heldigvis er der lys for enden af mange tunneller for tiden, nemlig juleferien ;-) glæder mig så meget til én uges ferie uden vækkeur, madpakker og arbejde. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Fore hverdage - F i r e. Det er virkelig ikke meget. Og jeg glæder mig også til næsten to uger uden hverdagsgøremål. Det blir så godt :)

   Slet
 3. Dejligt du er på "den anden side" og at det gik godt.Det kan være svært ikke at bekymre sig på forhånd,fordi man bare gerne vil gøre det hele så godt(der skal i hvert fald øvelse til;0)
  Rigtig sød julemand,Rudolf og engel:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den bedste følelse :) Jeg øver mig og har gjort det i ret lang tid allerede. Det er blevet meget bedre så der er håb forude ;)

   Slet
 4. Det lyder rigtig godt. God fornøjelse med nydelses-fokus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker K's. Tak :) det blir svært at komme op i gear igen før jul og hvis jeg nu nynner jeg er ligeglad jeg er ligeglad så tænker jeg en langsom årsafslutning med oprydning i indbakke og lidt undervisningsforbwredelse til et nyt kursus så går det nok alt sammen :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...