lørdag den 7. maj 2016

Købt! På beløbet, tak - nu som husejer

I marts sluttede den årelange jagt på det helt rigtige hus*. Vi fandt det i byen ved sundet - i et dejligt lukket parcelhuskvarter - for enden af en stikvej - med den helt rigtige indretning (altså grundplan forstås):

tre børneværelser.
to badeværelser.
stort køkkenalrum.
dejligt soveværelse.
skøn stue (med blyindfattede ruder).
kælder.
gildesal (!!!)
stor have - med frugttræer (!!!)
dobbelt garage, med værksted

med andre ord - masser af p l a d s og l u f t 

Når huset så oven i købet er velholdt - og har den for os helt rigtige pris, størrelse og beliggenhed (ca. 2 km til strand, for eksempel...), så var vi ikke så meget i tvivl. Vi havde fundet det helt rigtige hus for vores lille/store familie! Så vi købte det - til prisen med overtagelse her lige om lidt. Så gæt lige hvem der glæder sig - mega monster meget! Det gør vi alle fem!!

Så de sidste måneder er gået med at finde ny børnehave (er fundet, og plads er "på plads" til de to trutter) - i næste uge skal vi ud og besøge den nye skole - det bliver sikkert også fint omend klasse og skole er helt i top her i den idylleriske forstad - og svært at forestille sig der findes noget mindst lige så godt andre steder...

Vi glæder os helt vildt meget - til at få mere plads (vi udvider fra 100 til 150 kvm og så regner vi ik kælderen på 90 kvm med) - til at få en have - med frugttræer - og masser af blomster - og lille fiskedam - og så meget mere.

Pigerne glæder sig til egne værelser - til nye venner (på den ene side, men på den anden side, er de også ret triste over at skulle forlade hhv. skøn børner jeg håber bare der er søde nye voksne, mor og ny klasse jeg tror jeg finder nye gode veninder, ligesom F). Forældrene glæder sig til have, garage, stort køkken, gildesal - eller egentlig bare: vi er glade! Og så er det nu os' rart, at der endelig kunne bindes en sløjfe på boligjagten :)

Så der kommer sikkert masser af indlæg om istandsættelse, haveliv, hus-liv, naboer (de er i en liga for sig på den gode måde) og i det hele taget om livet i byen ved sundet :)* Vi har altså ikke ledt som i ledt-ledt i 2 år! Da jeg skrev indlægget, kiggede vi ret intenst på Vestsjælland - da jeg jo i sin tid arbejdede i provinsen, og jeg pendlede afsindig langt. Så blev jeg headhuntet til stedet i skoven her ned ad vejen. Hvor jeg liiiige skulle fastansættes inden at vi igen turde at kigge på hus. Jo, vi kiggede da lidt for sjov (nu ikke længere på Vestsjælland men i skønne Nordsjælland - først i byen ved slottet, så på landet ved lokalbanen, så på landet helt uden noget som helst, så i byen ved sundet, så lidt rundt omkring indtil... vi fandt huset ved i byen ved sundet).

2 kommentarer:

 1. Wohooo! Tillykke med det. Det bliver et spændende nyt kapitel. Og hvis I får behov for fifs til istandsættelse, så spørger du bare - nåede at sætte PÆNT meget i stand i de år, vi boede i DNP :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Øglemor! Det bliver så dejligt og ja, et kæmpe nyt kapitel, som jeg er meget spændt på hvordan udformer sig!

   Fifs til istandsættelse modtages med kyshånd - for der skal gøres noget første runde male, ordne gulv og loft... - fx hvad gør man bedst med cigarkasselofter? Male ell pille ned og sætte gips op? Eller noget helt tredje? Nå, skriver nok lige en bette mail (eller to...) Resten tager vi hen ad vejen (og vejens længde afgøres af hvor længe vi kan leve med påskegult retro-køkken ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...